Tu in centru | Homepage
Ai idee cum sa-ti indeplinesti visele?

Ai idee cum sa-ti indeplinesti visele?

0 Comments 🕔21.Feb 2018

Stii senzatia aceea cand iti vine o idee asa, parca de nicaieri si simti ca e cea pe care o asteptai din totdeauna? Ca si cum toate gandurile tale, in sfarsit, intr-un moment care te-a luat pe nepregatite, au nascocit-o pe ea: ideea care iti transmite tot ce ti-a lipsit pana atunci! Inima iti bate prea tare, simti ca te sufoci si ai vrea sa zici ceva, sa scrii, sa gandesti in continuare, sa te concentrezi ca sa o intelegi bine si sa nu o uiti!

Cu un efort imens scoti putin calm dintr-o inima batand atat de tare si… abia tinand in frau bucuria si entuziasmul, iti spui ca trebuie sa te calmezi ca sa analizezi. Dar atunci observi ca atat a fost. Ideea a disparut sau, daca inca mai e cu tine, nu se transforma in ceva mai mult. Ciudat, nu? Ai fi zis ca daca analizezi si calculezi o tii acolo, o fructifici, dar nu; ea evolua doar pe masura ce iti intra in suflet, pe masura ce tu o simteai, o preluai si o contopeai cu tine.

Atat de rar ne ascultam inima; lasam creierul sa judece, inainte ca inima sa simta.

Da o sansa viselor si nu te mai gandi, doar simte! Inchide ochii si imagineaza-ti totul, in cele mai mici detalii. Ideile bune vin una dupa alta atunci cand visele iti sunt grandioase si nu te parasesc nicio clipa. Ai avut vreodata un vis pe care sa-l visezi zi si noapte? Un vis atat de mare incat sa simti ca deja il traiesti? Din asemenea vise este impletit sensul vietii tale: trebuie sa le implinesti, trebuie sa vrei si sa poti sa iti traiesti visele! Viata ta este mai mult decat rutina in care ai cazut.

Majoritatea ideilor demne de luat in seama sunt nebunesti, nefiresti, ca si visul. Nimic fantastic nu se poate materializa fara mijloace neobisnuite. Daca pare imposibil de facut, atunci e nevoie de metode (aparent) imposibile. Si vezi? Pentru ca aceste idei – perfecte de altfel – sunt atat de ciudate, ele sunt lasate deseori deoparte. “Cum sa mearga asa ceva? N-are niciun sens.” Evident ca n-are. Un vis grandios nu se va implini prin idei si metode banale.

Atunci cand un asemenea vis nu iti da pace, constient si inconstient vei cauta sa il transpui in realitate. Si atunci apar ideile! Incredibil cum se leaga una de alta, cum se completeaza, cum clarifica tot. Da! pentru ca lucrurile, momentele, evenimentele sunt legate intre ele in spatiu si timp, astfel ca daca activezi cateva (mai ales pe cele mai puternice) legaturile dintre ele si celelalte (la care nici nu stiai ca poti ajunge) se vor face de la sine. Vei vedea cum “incep sa se lege lucrurile”.

Ai grija de ideile tale, recunoaste-le si pretuieste-le pe cele extraordinare! Ele te vor duce spre o viata minunata, ele te vor dirija catre implinirea celor mai indraznete vise.

Viseaza mult! Si actioneaza pentru a aduce visele in realitate!

 

 

Please follow and like us:

Similar Articles

Ce este si cum alegi un drum profesional?

Ce este si cum alegi un drum profesional? 2

Un drum profesional este o sansa pe care ti-o acorzi ca sa iti gasesti misiunea,

Cine ia decizii in locul tau?

Cine ia decizii in locul tau? 0

Cum stii ca ceea ce faci, faci bine? Ai avut vreodata garantia ca daca urmezi o

Evenimentul de networking pentru antreprenori. Cum incepi o conversatie.

Evenimentul de networking pentru antreprenori. Cum incepi o conversatie. 0

Multi antreprenori aleg sa mearga la diverse intalniri de business, din care sa extraga cat

Eu, cel sincer sau Eu, angajatul: cu care raman?

Eu, cel sincer sau Eu, angajatul: cu care raman? 0

Existam noi, naturali si apoi noi, in rolul jucat la serviciu. Specificul joburilor si faptul

“Cu ce te ocupi?” Ofera un raspuns mai bun decat ceilalti!

“Cu ce te ocupi?” Ofera un raspuns mai bun decat ceilalti! 0

Daca esti medic, e clar ce faci. Daca esti avocat, la fel. Profesor, ITst, secretara,

No Comments

0 comentarii!

Posteaza primul comentariu pentru acest post!

Scrie parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la www.tuincentru.ro